Tuhel kaže kako je danas: Nije realno da odbranimo titulu

Trener Bajerna ne odustaje jer se vodi prošlom sezonom i osvojenim prvenstvom u poslednjem kolu Bundeslige

19.02.2024. 11:00
  • Podeli:
bayern reuters-65759b1b2d224.webp Foto: Reuters

Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je da nije realno da klub iz Minhena odbrani titulu u Bundesligi, ali je podsetio da je njegov tim prošle sezone uspeo u poslednjem kolu da dođe do šampionskog trofeja, prenose nemački mediji.

Bajern je poražen od Bohuma rezultatom 3:2 u 22. kolu Bundeslige. Klub iz Minhena se nalazi na drugom mestu na tabeli nemačkog šampionata sa osam bodova manje od prvoplasiranog Bajer Leverkuzena.

Bajern je zabeležio tri uzastopna poraza u svim takmičenjima.

"Ovakvi porazi nisu pošteni. Mnogo toga je išlo protiv nas, ali moraju da poštujemo protivnika. Igrali smo drugačije nego u Leverkuzenu i Rimu. U ovom trenutku nije realno da odbranimo titulu. Međutim, prošle sezone smo se nadali do poslednje sekunde i uspelo je", rekao je Tuhel.

On je istakao da veruje da Bajern može da se vrati u formu.

"Čvrsto verujem da ja i stručni štab možemo ovo da preokrenemo. Pritisak? To se dešava posle svakog poraza, borili smo se do poslednje sekunde protiv Bohuma i nismo odustajali od pokušaja da izbegnemo poraz", dodao je trener Bajerna.

Bajern će u narednom kolu Bundeslige na svom terenu dočekati Lajpcig.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()