Turci najavili veliki transfer: Nemanja Matić prelazi u Bešiktaš

Ističe se i da su čelnici dva kluba postigli dogovor oko obeštećenja, ali se ne navodi koliko će turski klub uplatiti na račun francuskog

24.01.2024. 13:55
  • Podeli:
Nemanja Matić1-656f10a8ad1e9.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Nemanja Matić nalazi se na korak od prelaska iz Rena u Bešiktaš, objavio je danas turski dnevnik "Hurijet".

Kako tvrdi list, čelnici Bešiktaša su postigli dogovor sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije i očekuje se da 35-godišnji Matić u petak dođe u Istanbul na potpisivanje ugovora do juna 2025. godine. 

Ističe se i da su čelnici Rena i Bešiktaša postigli dogovor oko obeštećenja, ali se ne navodi koliko će turski klub uplatiti na račun francuskog.

Matić sa čelnicima Rena ima ugovor do juna 2025. godine, ali je nedavno došlo do problema između Srbina i vodećih ljudi kluba zbog problema oko međunarodne škole u koju je trebalo da idu deca fudbalera.

Matić je tokom karijere pored ostalog bio član Benfike, Mančester Junajteda i Čelsija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()