Turčin koji je postigao evrogol ljubi Srpkinju: Od njene lepote zastaje dah

Ona je njegova najveća podrška

18.06.2024. 21:45
  • Podeli:
mert muldur instagram kopren andjela-6671e05d0467c.webp Foto: Instagram/Kopren Andjela

Fudbalska reprezentacija Turske je slavila sa 3:1 protiv Gruzije u prvom meču na Evropskom prvenstvu i to u jednoj veoma zanimljivoj utakmici.

Sjajne golove postizali su Turci, a jedan od njih je bio i evrogol  Merta Muldura.

Desni bek reprezentacija Turske je postigao prelep gol sredinom prvog poluvremena, kada mu je lopta jednostavno "sela" na nogu, "sela" na volej, posle čega je savladao Mamardašvilija, te doneo svojoj ekipi prednost.

Za ovog fudbalera je zanimljivo i to da je zapravo u vezi sa Srpkinjom iz Bosne i Hercegovine, Anđelom Koprenom, koja je u žižu javnosti došla još ranije.

Tokom haosa između Fenera i Trabzona podelila jedan snimak na društvenim mrežama, kada je rekla da joj je "srce stalo na minut". 

Oni su već dugo zajedno, a ona putem društvenih mreža dosta deli njihove zajedničke slike.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()