U francuski klub stigao paket za Božić: 400 kilograma ribe i poruka

Loši rezultati razljutili navijače

25.12.2023. 10:32
  • Podeli:
navijaci_francuska_riba_foto_X-658851d5e9fd8.webp Foto: X/@eurofootcom

Ekipa francuskog Lorienta je u izuzetno lošoj formi. Klub se na tabeli Lige 1 nalazi pri dnu, na 17. mestu, sa samo 12 bodova u 17 odigranih utakmica.

Nedavni poraz od Bresta (4:0) produžio je niz mečeva bez pobede na čak osam ligaških utakmica. Čini se kako su sada navijači odlučili da uzmu stvar u svoje ruke. Ubrzo posle poslednjeg poraza, pred sledeći trening, u klubu je osvanula pošiljka lokalnih ultrasa, koji su dostavili 400 kilograma pokvarene ribe u znak protesta zbog loših igara Loreinta.

Uz paket je stigao i veliki transparent.

"Pokvarena riba, kao i vi", glasila je poruka navijača. 

Na službenoj stranici navijača ubrzo se pojavilo i saopštenje.

"Posle novog sramotnog poraza tima dvadesetak članova je organiziralo akciju. 400 kilograma ribe postavljeno je ispred ograde uz poruku: "Pokvarena riba, kao i vi". Neka ljudi koji nisu zabrinuti i koji ne poštuju Lorient kao instituciju odmah odu iz kluba”, piše u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()