U Junajtedu 11 dana, a već urla na Megvajera: Mnogo tražim od saigrača

Kamerunac se odomaćio u Mančesteru

01.08.2023. 09:08
  • Podeli:
onana maguire twitter screenshot-64c7c0eb67f39.webp Foto: Screenshot/Twitter

Borusjia Dortmund pobedila je s 3:2 Mančeste junajted u prijateljskoj utakmici u Las Vegasu. Golovi su brzo padali. Poveo su Englezi u 24. minutu, golom Dijega Dalota. Nemci su izjednačili u 43. preko Donjela Malena koji minutu kasnije ponovo su zatresli mrežau za 2:1. Mančester u drugom poluvremenu dolazi do 2:2 golom Entonija (52), ali Jusufa Moukoko pogađa u 72. minuti gol za pobedu Borusije.

U 48. minuti utakmice Junajtedov golman Andre Onana (27) žestoko se izderao na bivšeg kapitena Harija Magvajera (30). Engleski stoper već dugo igra loše i na jakom je udaru kritičara, a sada je na njega nasrnuo i saigrač. Onana se baš opustio u komunikaciji s obzirom na to da među Đavole stigao pre  samo 11 dana. 

"Ne sviđa mi se to što je Onana uradio. Megvajer je laka meta, a ovog puta nije napravio ništa loše", rekao je Gabriel Agbonlahor, nekadašnji igrač Aston Vile i reprezentativac Engleske. 

Kamerunac Onana je nakon utakmice objasnio zašto je bio prek prema Megvareju: 

"Mnogo zahtevam od saigrača jer su sjajni. Za mene je velika čast da igram sa defenzivcima poput Megvajera i Martineza. Oni rade sjajne stvari. Znam da je Megvajer dobar igrač, jedan je od vođa tima. On je dobar, sjajan momak. Imam dobar odnos s njim i on mora da bude spreman. Kada sam ispred gola, tražiću mnogo od svih, počevši od sebe jer mislim da smo zajedno u ovome i da će greške doći. Ne moramo da se plaćimo da pogrešimo jer iz njih učimo."

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()