U protokolu 10, na terenu 7: Zvezda prepuna "bonus" fudbalera pobedila IMT

Ove sezone u bonus igrače spadaju fudbaleri rođeni posle 1. januara 2002. godine

04.04.2024. 14:17
  • Podeli:
fk crvena zvezda - fk imt, superliga srbije, marko stamenić 2 april 2024 - foto Bane T. Stojanovic ATAImages (2)-660e9a5753b7d.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su IMT (2:0) u 28. kolu Superlige i zadržali lidersku poziciju sa četiri boda više od Partizana,  ali i promovisali čak sedmoricu tzv. bonus igrača.

Ove sezone u bonus igrače spadaju fudbaleri rođeni posle 1. januara 2002. godine i prema pravilniku najmanje jedan mora da bude na terenu svih 90 minuta.

Zvezda je povela golom "bonus" igrača Jovana Šljivića, momka iz  - generacije 2005, a pored njega na terenu su se našli još Ognjen Mimović, Nikola Knežević i Viktor Radojević iz Zvezdine omladinske škole, kao i Uroš Sremčević, Naser Điga i Marko Stamenić.

Kada se na to doda da su na klupi bili Nikola i Jovan Mituljikić, odnosno Ivan Guteša, dolazi se do podatka da je čak 10 bonus igrača bilo u protokolu srpskog šampiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()