U Rimu prepuno emocija: Lacio i Bolonja igrali u čast Siniše Mihajlovića

Na stadionu ponovo Arijana Rapaćoni Mihajlović, Imobile novi kralj Rima

18.02.2024. 17:14
  • Podeli:
Lacio Siniša Mihajlović-65d22c38cceb4.webp Foto: Profimedia

Bilo je emotivno na utakmici između Lacija i Bolonje. Iz više razloga.

Dva kluba su se sastala u regularnom kolu Serije A, a namera im je bila da odaju počast i sete se legendarnog Siniše Mihajlovića. Srpski fudbaler i trener najviše traga u svojoj karijeri ostavio je upravo u Laciju i Bolonji.

Navijači su odači počast pre godinu i tri meseca preminulom Mihajloviću, a ovog puta je, posle dužeg vremena, na stadionu bila i njegova suprtuga Adrijana Rapaćoni Mihajlović. Ona je od domaćina na poklon dobila mini dres Lacija, nebo plave boje, sa brojem 11 na leđima i imenom Violante, namenjen njihovoj prvoj unudi. 

"Lacio, Bolonja, volimo vas", napisala je Arijana uz fotografiju sa stadiona.

Profimedia

Kraj terena bila su izložena i dva dresa, zimska i letnja kolekcija, u kojima je Mihajlović svojevremeno igra - sa brojem 11 i Sinišinim prezimenom na leđima. 

Lacio je poražen u ovoj utakmici sa 2:1, ali je imao još jedan razlog za slavlje. Upravo je ovo bila 200. utakmica Ćira Imobilija u klubu iz Rima, pa je Italijan dobio uramljen svoj portret sa krunom na glavi i brojem 200.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()