UEFA odložila i utakmicu tzv. Kosovo - Izrael

UEFA je pre nekoliko dana odložila i duel između Izraela i Švajcarske, za koju je pronađen novi termin

12.10.2023. 11:53
  • Podeli:
uefa-64ad3f8fca658.webp Foto: Uefa

Evropska fudblaska unija (UEFA) odložila je utakmicu reprezentacija tzv. Kosova i Izraela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine zbog rata u Izraelu.

Utakmica grupe I kvalifikacija za EP 2024. između tzv. Kosova i Izraela trebalo je da bude odigrana 15. oktobra u Prištini. U saopštenju UEFA se navodi da će novi termin odigravanja ovog meča biti naknadno saopšten.

UEFA je pre nekoliko dana odložila i duel između Izraela i Švajcarske, koji je trebalo da bude odigran u četvrtak u Tel Avivu. Ova utakmica će biti odigrana 15. novembra.

U ratu Izraela i Hamasa poginulo je više od 2.500 ljudi za šest dana rata.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()