Samo 47.500 evra košta vređanje Srba: UEFA kaznila Albance i Hrvate

Fudbaler Mirlind Daku je suspendovan na dva meča zbog vređanja Srbije i Severne Makedonije

23.06.2024. 16:43
  • Podeli:
albanci profimedia-6672e3248dca1.webp Foto: Profimedia

UEFA kaznila Fudbalski savez Albanije sa 47.500 evra zbog incidenata na meču protiv Hrvatske i vređanja Srbije

Hrvati su prošli nešto bolje, pošto su ukupno kažnjeni sa 28.000 evra zbog nereda na tribinama.

Zbog paljenja pirotehničkih sredstava od strane njihovih navijača, Fudbalski savez Hrvatske moraće da plati 17.500, kao i 10.500 zbog ubacivanja predmeta na teren.

Sa druge strane, Albanci su kažnjeni sa 47.500 evropskih novčanica, a Mirlind Daku je suspendovan na dva meča zbog vređanja Srbije i Severne Makedonije po završetku utakmice sa Hrvatskom.

Do drakonske novčane kazne, Albanci su stigli tako što će im 2.500 biti naplaćeno korišćenje pirotehnike, 20.000 upad navijača na teren, a 25.000 zbog provokativnih skandiranja sa tribina.

Za sve što su učinili navijači Albanije i Hrvatske, moglo bi se reći da im je UEFA progledala kroz prste.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()