Ugovor potpisan na godinu i po dana: Nađ zvanično novi trener FK Partizan

Dosadašnji zamenik Igora Duljaja preuzuma ulogu šefa struke u Humskoj

30.04.2024. 14:58
  • Podeli:
albert nađ, 173 večiti derbi - 20 april 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-6624191986269.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Kao što je najavljeno, Albert Nađ je imenovan za novog šefa stručnog štaba FK Partizan, potvrdio je klub iz Humske.

Ugovor je potpisan na godinu i po dana.

Takođe, navedeno je i da su novi članovi stručnog štaba Miroslav Čermelj, Miroslav Vulićević i Miloš Podunavac.

Konferencija za medije pred 33. kolo SLS je zakazana za sredu ujutru od 11 časova i tada će se Nađ po prvi put obratiti kao novi šef struke Partizana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()