Ugovor pred potpisom: Matija Popović odabrao dres Milana

Svi uslovi biće ispunjeni kada igrač postane punoletan

05.12.2023. 15:15
  • Podeli:
Matija Popović-656f30247792e.webp Foto: Printscreen/Youtube/KarimCompsHD

Želeli su ga Dortmund, Barselona, Real Madrid i Juventus, ali ga je dobio Milan. Matija Popović (17) prvo je zimsko pojačanje kluba sa San Sira, otkriva italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

Isti izvor tvrdi da je dogovor između bisera Partizana i Milana utanačen i da se na početku 2024. godine očekuje prelazak na "San Siro" kao slobodnog igrača.

Popović će, prema navodima iz Italije, sa timom iz Serije A potpisati ugovor na četiri i po godine, a zamisao je da odmah bude priključen prvom timu.

Ofanzivac rođen 2006. godine, zbog razmimoilaženja u stavovima sa rukovodstvom Partizana je letos suspendovan tek nekoliko dana posle prekomande u prvi tim. Nesuglasice su uticale na pregovore o novom ugovoru, pa se Popović našao na radaru brojnih klubova iz Liga petice.

Matija 8. januara postaje punoletan i tada će biti ispunjeni svi uslovi za ozvaničenje ugovora do leta 2028. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()