Uhapšen bivši igrač Intera: Pokušao da ubije sestru

Javni tužilac ima 48 sati da odluči o daljim koracima

06.06.2023. 15:13
  • Podeli:
Isak Belfodil-647f3107b21da.webp Foto: Profimedia

Isak Belfodil (31) lišen je slobode jer je u Francuskoj pokušao da zadavi svoju maloletnu sestru (15).  Nekadašnji mladi reprezentativac Francuske, odnosno seniorski reprezentativac Alžira fizički je nasrnuo na devojku tokom žestoke svađe u porodičnoj kući, objavio je pariski dnevni list "Le Parisien".  

Policajci su, na licu mesta, primetili nekoliko crvenih mrlja na vratu i ogrebotina na podlaktici tinejdžerke. Belfodil je optužen za pokušaj ubistva iako njegova sestra nije podnela tužbu.

Javni tužilac ima 48 sati da odluči o daljim koracima. Detalji i razlozi svađe nisu poznati.

Belfodil je tokom karijere igrao u Interu, Parmi, Bolonji, Verderu, Herti, Lionu, a trenutno je član Al Garafija iz Katara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()