Ukrajinci predstavili sastav BiH: Igrači plaćaju 20.000 evra mesto u timu

Poljski novinar objavio na Telegramu, ukrajinski preneo na svom portalu...

23.11.2023. 15:31
  • Podeli:
Tan2023-11-1922201800_9 reprezentacija bih repka AP PhotoArmin Durgut-655da2d8398db.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Armin Durgut

I dok bosanskohercegovački mediji predstavljaju rivala Zmajeva u baražu Evropskog prvenstva - selekciju Ukrajine na osnovu sportskih rezultata i nastupa na utakmicama, oni reprezentaciju Bosne i Hercegovine predstavlja iz drugog ugla - vezujući je za mito.

Ukrajinski portal Sport.ua je predstavio tim Save Miloševića u tekstu pod naslovom "Izvor: Bosanskohercegovački igrači za reprezentaciju plaćaju od 20 hiljada evra".

U tekstu se novinar portala Sport.ua poziva na poljskog novinara Piotra Slonku koji je na "Telegramu" napisao da bosanskohercegovački fudbaleri plaćaju za pozive u reprezentaciju.

"Gledao sam grupu u kojoj je bila Slovačka. Bosna je veoma slaba reprezentacija. Razgovarao sam sa jednim od bosanskih igrača: oni su u velikoj krizi. U reprezentaciji samo Džeko igra normalno, a ostali igrači moraju da plaćaju 20 hiljada evra i više da igraju. Oni smatraju da, pošto su platili, ne moraju ništa drugo da rade", napisao je Slonka.

Zmajevi će u polufinalu baraža 21. marta dočekati Ukrajinu, a pobednik tog susreta će biti domaćin finala baraža 26. marta protiv boljeg iz duela Izrael i Island.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()