Ultras PSŽ preti Vlahoviću: Ako dođeš odseći ćemo ti tri prsta

Ispred "Parka prinčeva" petorica momaka držala su transparent

17.07.2023. 09:12
  • Podeli:
Dušan Vlahović-638b2a5a2643f.webp Foto: AP Photo/Martin Meissner/Tanjug

Vest da se Dušan Vlahović dogovorio oko transfera sa PSŽ žestoko je naljutila najvatrenije navijače francuskog šampiona. Izgleda da se neke stare razmirice nisu zaboravile, pa su Ultrasi iz Pariza odmah rešili da kažu srpskom napadaču da mu ne žele dobrodošlicu. 

Ispred "Parka prinčeva" petorica momaka držala je transparent sa porukom: 

"Vlahoviću, ako dođeš odseći ćemo ti sva tri prst".

Razlog za ovako nešto leži u događaju kada je, i dalje aktuelni igrač Juventusa, nosio majicu sa mapom Srbije u koju je bilo upisano i Kosovo, držeći podignuta tri prsta. Ali je nepoznato zašto bi tako nešto trebalo da potresa bilo koga na svetu, a naročito u Francuskoj.

PSŽ, sa novim trenerom na klupi Luisom Enrikeom, pokušava da nastavi sa jačanjem tima i jedna od pozicija kojoj je potrebno novo ime je centarfor. 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()