Unajmio telohranitelja i detektiva: Fudbaler Liverpula prolazi kroz pakao

Nije lako biti poznat

24.02.2024. 14:21
  • Podeli:
trent aleksander arnold-65d9ed098ecab.webp Foto: AP Photo/Jon Super

Nije sjajna sezona za Trenta Aleksander-Arnolda, levog beka Liverpula, koji je trenutno i povređen, a sada su se u javnosti pojavile i informacije zašto Englez nije pružao partije na koje nas je navikao.

Kako prenosi britanski "Sun", Trent je već godinu dana na meti jedne obožavateljke, koja ga maltretira, šalje poruke, a čak se i pojavljivala u Liverpulovom trening centru.

"Trenta Aleksander-Arnolda već godinu dana uhodi obožavateljka, koja ga samo maltretira i šalje mu nepristojna pisma. Igrač Liverpula je morao da angažuje privatno obezbeđenje, detektiva, promeni broj telefona i instalira CCTV i alarme. Žena se pojavila u njegovom domu, u trening centru Liverpula i u omiljenim restoranima", piše "Sun".

Navodi se i da su članovi njegove porodice takođe dobijali zabrinjavajuće poruke.

"Ovo je bilo više od godinu dana pakla za Trenta. Ova žena je terorisala njega i njegovu porodicu, bombardovala ga eksplicitnim porukama, dočepala se njegovog broja i beskrajno ga zvala i slala otkačena pisma i nepristojne materijale u njegov dom u Češiru. Ovo je bilo zaista zabrinjavajuće vreme, a Trent je dao sve od sebe da to ne utiče na njegove nastupe na terenu", takođe navodi britanski tabloid.

Engleski fudbaler je u dosadašnjem delu sezone postigao dva gola uz četiri asistencije, na 21 meču u Premijer ligi, a prethodna dva susreta u elitnom rangu takmičenja je propustio zbog povrede.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()