Upisao se i Sergej: Nesvakidašnja goleada Al Hilala u Saudijskoj Arabiji

Pogodak i za Milinković-Savića

25.11.2023. 18:30
  • Podeli:
sergej milinkovic savic  profimedia-0818001126-65589348c7598.webp Foto: Profimedia

Nesvakidašnji rezultat na utakmici Sergeja Milinković-Savića i Aleksandra Mitrovića u Saudijskoj Arabiji. 

Njihov Al Hilal uspeo je da pobedi Al Hazem na gostovanju sa čak devet postignutih golova, a i jedan i drugi naš reprezentativac su postigli po gol na ovom susretu - 0:9 (0:3).

Posle Mitrovićevog gola zaređali su gosti sa još sedam pogodaka pre nego što se u strelce upisao i Sergej.

Redom su pogotke postizali Kano u 32. minutu, Al Kahtani u 43. minutu, Malkolm u 52. i 55. minutu, potom Al Šehri u 79. minutu, Al Burajk u 81. minutu i potom je Malkolm kompletirao het-trik u 85. minutu.

A onda u nadoknadi vremena, u 93. minutu na scenu stupa Sergej Milinković Savić. Udario je po lopti iz sve snage i na kraju obradovao sve gostujuće navijače.

Sada je Al Hilal prvi na tabeli sa 38 bodova, četiri više od Al Nasra iz Rijada, dok je Al Hazem poslednji sa samo sedam bodova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()