Uroš Vitas pojačao FK Vojvodina

Fizički sam spreman, potrebno je nekoliko treninga da upoznam ekipu i da se uigramo barem malo, rekao je iskusni štoper

09.09.2022. 18:30
  • Podeli:
Uros Vitas.jpg Foto: FK Vojvodina

Iskusni štoper Uroš Vitas novo je pojačanje FK Vojvodina, a po potpisivanju dvogodišnjeg ugovora sa Novosađanima izjavio je da se ambicije kluba sa "Karađorđa" poklapaju sa njegovim željama.

"Velika mi je čast što sam postao deo ovako velikog kluba sa bogatom tradicijom kakvu ima Vojvodina. Ove sezone Voša je pokazala da ima ozbiljne planove i velike ambicije, koji se poklapaju i sa mojim ličnim željama. Jedva čekam da počnem da treniram sa ostatkom ekipe. Nadam se da ću svojim iskustvom i svojim kvalitetom doprineti našem napretku i da zajedno nastavimo da rastemo kao tim. Poznajem pojedine saigrače, Nemanju i Uroša Nikolića i Fiću Malbašića sa kojim sam prošao sve mlađe kategorije u reprezentaciji i drago mi je što su nam se putevi ponovo ukrstili. Nadam se da ćemo zajedno ostvariti mnogo uspeha u dresu Vojvodine", rekao je Vitas za zvanični sajt Vojvodine.

Bivši fudbaler Rada, Genta, Mehelena, Irtiša, Partizana i Al Kadsije rekao je fizički spreman, ali da bi mogao da zaigra tek 17. septembra protiv Javora.

"Fizički sam potpuno spreman, ali mi je potrebno još nekoliko treninga da upoznam ekipu i da se uigramo barem malo. Verujem da ću biti spreman da pomognem već od narednog kola protiv ekipe Javora", rekao je iskusni defanzivac.

Vitas je deseto pojačanje ovog leta, a na "Karađorđe: su pre njega stigli Lazar Carević, Mamadu Traore, Radomir Milosavljević, Iv Baraj, Filip Malbašić, Uroš Nikolić, Nemanja Nikolić, Nikola Čumić i Filip Antonijević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()