Urugvajci ugasili američke snove: Reprezentacija SAD eliminisana sa Kopa Amerika

Urugvaj je grupnu fazu okončao sa maksimalnih devet bodova i osvojio je prvo mesto u grupi C

02.07.2024. 09:18
  • Podeli:
fudbalska reprezentacija urugvaja sad, kup amerike 2024 - foto 2 jun 2024 - Reuters-6683a94cd56d3.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Sjedinjenih Američkih Država eliminisani su sa Kopa Amerika, čiji su domaćini, posle poraza od Urugvaja rezultatom 0:1 u meču trećeg kola grupe C. Strelac gola za pobedu Urugvaja bio je Matijas Olivera u 66. minutu.

Urugvaj je grupnu fazu okončao sa maksimalnih devet bodova i osvojio je prvo mesto u grupi C. 

Sa drugog mesta u četvrtfinale ide Panama koja je noćas savladala Boliviju rezultatom 3:1 i okončala je grupnu fazu sa šest bodova. Trećeplasirane SAD imaju tri, a Bolivija je završila učešće na turniru bez boda.

Grupa C se u četvrtfinalu ukršta sa grupom D u kojoj je trenutno prva Kolumbija sa šest bodova, a drugi Brazil sa četiri.

Te dve selekcije igraće naredne noći međusobno za prvo mesto u grupi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()