Utakmice Lige šampiona u Madridu proglašene za visokorizične: Oglasili se teroristi Islamske države

"Al Azaim", udruženje preko kog se šire poruke Islamske države, objavila je plakat

09.04.2024. 12:12
  • Podeli:
Santijago Bernabeu AP PhotoDaniel Ochoa de Olza, File_Tanjug-65e870344b8eb.webp Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza, File/Tanjug

Liga šampiona se vraća na teren, a sa njom je prvi put stigla i pretnja od strane terorističke grupe Islamske države. Prvi meč na programu je veliki derbi - na stadionu "Santijago Bernabeu" sastaju se Real Madrid - Mančester siti i policiji su pune ruke posla. 

"Al Azaim", udruženje preko kog se šire poruke Islamske države, objavila je plakat na kojem se nalaze stadioni "Park prinčeva", "Santiago Bernabeu", "Metropolitano" i "Emirrejts" sa zastrašujućom porukom:

"Sve ih ubite", piše na plakatu.

U Madridu se ništa ne prepušta slučaju, utakmice Reala i Mančester siti u utorak, kao i ona u sredu Atletika Madrid i Borusija Dortmund proglašene su za visokorizične, zbog čega je dodatno angažirano oko tri hiljade vojnika kako bi sve proteklo u najboljem redu, piše španski "AS".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()