Van der Sar komunicira: Pušten sa intenzivne nege, uskoro i iz bolnice

Cela porodica zahvalna splitskim lekarima

19.07.2023. 12:00
  • Podeli:
Edwin Van Der Sar_foto_TW-64a8459c97671.webp Foto: Twitter/@vdsar1970

Bivši golman Holandije Edvin van der Sar prebačen je u utorak sa odeljenja intenzivne nege na obično odeljenje, što je dobar znak njegovog oporavka od krvarenja na mozgu koje je imao na odmoru u Splitu. 

Legendarni fudbaler se obratio javnosti preko društvenih mreža i zahvalio na porukama podrške.

"Srećan sam što mogu da objavim da više nisam na odeljenju intenzivne nege. Ipak, još sam u bolnici. Nadam se da ću iduće sedmice ići kući i napraviti sledeći korak u svom oporavku", napisao je Van der Sar na Tviteru.

Bivši golman Ajaksa i Mančester junajteda napustio je 14. jula prebačen je iz splitskog Kliničkog centra u bolnicu u Holandiju, gde je pod lekarskim nadzorom.

"Porodica Van der Sar želi da izrazi svoju duboku zahvalnost osoblju splitske bolnice za njihovu sjajnu brigu tokom prošle sedmice", izjavila je supruga Ane Mari van Kesteren preko fudbalskog kluba Ajaksa.

Van der Sar je tokom odmora u Hrvatskoj osetio neurološke probleme i 7. jula je primljen u splitski KBC, gde mu je dijagnostikovano krvarenje u mozgu.

Van der Sar je bogatu igračku karijeru završio 2011. godine kao igrač Mančester junajteda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()