Varan u suzama napustio teren: Za njega je Svetsko prvenstvo neizvesno

Francuz je napravio nezgodan pokret u 60. minutu meča, pao je i ostao da leži na travi

23.10.2022. 09:17
  • Podeli:
Rafael Varan-1666509059789.webp Foto: Profimedia

Težak trenutak za Rafaela Varana, Mančester junajted i fudbalsku reprezenetaciju Francuske. Defanzivac engleskog kluba povredio se, na meču Premijer lige, sa Čelsijem i prema prvim slikama prognoze nisu dobre. 

Varan je sa terena izašao sa bolnom grimasom na licu, u pratnji saigrača. Odmah se pojavila sumnja da bi mogao da propusti Svetsko prvenstvo u Kataru na kom ga selektor Didije Dešam Francuske računa kao ključnog igrača svoje odbrane. 

Francuz je napravio nezgodan pokret u 60. minutu meča, pao je i ostao da leži na travi. Za njega je utakmica bila završena. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()