Vejn Runi: Haland mi svojom igrom oduzima dah

Po meni je najbolji na svetu iz tri razloga, kaže nekada najbolji igrač Premijer lige

24.04.2023. 08:42
  • Podeli:
Tan2023-04-1123161076_9 Erling Haland Tim GoodePA via AP-64366a413e925.webp Foto: Tanjug/Tim Goode/PA via AP)

Trener Di-Si Junajteda Vejn Runi smatra da je fudbaler Mančester sitija i norveški reprezentativac Erling Haland (22)  trenutno najbolji igrač na svetu, prenosi londonski "Tajms".

"Lionel Mesi je najveći, ali u ovom trenutku niko ne igra kao Haland. Iako sam i ja rušio rekorde na svojoj poziciji, on mi svojom igrom oduzima dah. Najbolji je na svetu zbog fantastične statistike, načina igre i mentaliteta koji pokazuje", rekao je Runi.

Runi je u karijeri igrao za Everton, Mančester junajted, Di-Si Junajted i Derbi. On je za "crvene đavole" odigrao 559 mečeva i 253 puta se upisao u listu strelaca. Za englesku reprezentaciju postigao je 53 gola na 120 utakmica.

Haland je prošle godine stigao u Mančester siti iz Borusije Dortmund. On je za klub iz Mančestera odigrao 42 utakmice i postigao je 48 golova uz šest asistencija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()