Vejn Runi nije više trener Di Si junajteda: Godina u kojoj se ništa nije desilo

Sada je pravo vreme, rekao je nekada vrhunski igrač Mančester junajteda

08.10.2023. 11:32
  • Podeli:
Vejn Runi-6522770dc194e.webp Foto: AP Photo/Alex Brandon/Tanjug

Trener Di-Si Junajteda Vejn Runi sporazumno je raskinuo ugovor sa klubom, saopštio je tim iz Vašingtona.

Di-Si Junajted je regularni deo sezone u MLS završio pobedom protiv Njujork sitija rezultatom 2:0. Ekipa iz Vašigtona se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli Istočne konferencije MLS lige sa 40 bodova. Međutim, Di-Si Junajted ima minimalne šanse da izbori plasman u plej-of.

"Sada je pravo vreme. Napravio sam sve što je bilo u mojoj moći da dovedem klub do plej-ofa. Ništa se novo nije dogodilo sa klubom", rekao je Runi za američke medije.

Na pitanje da li će uskoro da preuzme neki drugi klub, engleski trener je odgovorio:

"Nemam ništa dogovoreno".
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()