Velika tragedija potresla region: Preminuo 26-godišnji crnogorski reprezentativac

Za reprezentaciju Crne Gore je odigrao devet utakmica, a debitovao je protiv Belorusije u prijateljskom meču 2019. godine

15.06.2024. 09:13
  • Podeli:
matija šarkić profimedia-666d3ec8c4c39.webp Foto: Profimedia

Golman fudbalske reprezentacije Crne Gore Matija Šarkić preminuo je jutros u Budvi.

Njemu je, kako saznaju Vijesti, pozlilo u apartmanu u kome je boravio, nakon čega je preminuo.

Matija Šarkić je pre nekoliko dana oduševio javnost odbranama na prijateljskoj utakmici sa Belgijom u Briselu, ali je nakon toga propustio susret protiv Gruzije u Podgorici.

Nakon utakmice protiv Belgije je i španska "Marka" istakla učinak crnogorskog golmana, napisavši u tekstu da su "đavoli" nailazili na "zvezdanog Šarkića".

Matija Šarkić je karijeru počeo u Anderlehtu. Igrao je za Vigan, Aston Vilu, Linvingston, Vulverhempton, Šruzberi, Birmingem, Milvol i Stouk.

Za reprezentaciju Crne Gore je odigrao devet utakmica, a debitovao je protiv Belorusije u prijateljskom meču 2019. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()