Veliki preokret na pomolu: Ten Hag i Junajted pregovaraju o produžetku saradnje

Uprava je ipak zaključila da treba podržati Holanđanina

12.06.2024. 17:15
  • Podeli:
ten hag-6639ee7ee6ccf.webp Foto: AP Photo/Ian Walton

Mediji u Engleskoj su preneli da Erik Ten Hag ipak ostaje na klupi Mančester Junajteda. Dosta je bilo spekulacija oko angažmana holandskog trenera, ali će on dobiti još jednu šansu na "Old trafordu".

Čelni ljudi Đavola došli su zaključka da bi trebalo podržati Holanđanina, iako britanski mediji tvrde da je u maju postojao konsenzus uprave za prekid saradnje.

Situacija se drastično promenila od pobede u finalu FA Kupa protiv Mančester Sitija. Time je konačno jedan trofej došao u vitrine „Old traforda“, a posebna je bila i priča da je uprava Junajteda sa Džimom Retklifom na čelu želela da pruži još jednu šansu nekadašnjem treneru Ajaksa.

Ten Hag ima još 12 meseci ugovora sa Junajtedom, a nedugo po spoznaji da će ostati na Old Trafordu, nekadašnji trener Ajaksa seo je ponovo sa čelnicima zbog pregovora o novom ugovoru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()