Velsi Snajder: Očigledno je da Tadićev menadžer ima veliku moć u Ajaksu

Igrači nemaju problem sa trenerom, ali imaju sa čitavom situacijom, smatra legendarni holandski fudbaler

15.10.2022. 09:46
  • Podeli:
Vesli Snajder-1663661637615.webp Foto: Profimedia

U Ajaksu nisu srećni dani. Holandski klub polazi kroz rezultatsku krizu, a samim tim dolazi i do kvarenja odnosa i lošije atmosfere u svlačionici. Fudbalska javnost, kojoj je klub mio srcu, iskazuje nezadovoljstvo, a javljaju se i nekadašnji legendarni igrači.

Nekadašnja zvezda holandskog fudbala Vesli Snajder za aktuelna dešavanja krivi Miloša Malenović, čoveka koji je istovremeno menadžer kapitena Dušana Tadića i trenera Šrojdera.  Nekadašnji reprezentativac Holandije smatra pomenute ljude odgovornim jer imaju uticaja.

"Vrlo je moguće da Tadić i njegov menadžer imaju moć. Mislim da sam u pravu. Nešto čujete levo i desno, nešto iznutra. Igračima se to nikako ne sviđa. Oni nemaju problem sa trenerom, ali imaju sa čitavom trenutnom situacijom. Veoma je očigledno da Tadićev menadžer ima veliku moć u Ajaksu. To nikada nije bio slučaj u Ajaksu, da menadžer ima toliku moć. Možda se to dešavalo za vreme dok je Mark Overmars bio u klubu, ali nakon njega ne", rekao je Snajder.

Nije prvi put da Snajder napada Tadića, a to je u poslednje vreme radio i Rafael Van der Vart, bivši reprezentativac Holandije. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()