Veselinović: Imamo šanse, odnos igrača Srbije je na visokom nivou

Naš tim naredni meč igra protiv Slovenije

18.06.2024. 08:15
  • Podeli:
srbija-667010c680bb7.webp Foto: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Srpski fudbalski trener Aleksandar Veselinović izjavio je danas da fudbalska reprezentacija Srbije ima šanse za plasman u narednu fazu takmičenja, kao i da je odnos igrača na visokom nivou.

Fudbaleri Srbije poraženi su sinoć u Gelzenkirhenu od selekcije Engleske rezultatom 1:0.

"Odnos naših igrača prema dresu sa državnim grbom je na visokom nivou, naravno uvek neko ko igra kvalitetnije, neko malo slabije, to se desilo i sinoć. Rekao bih, kao što je pre ove utakmice naša reprezentacija bila enigma, za mene lično i sada je enigma naša reprezentacija, zato što smo i sinoć na utakmici protiv Engleza pokazali jednu nestabilnost. Bilo je momenata kada smo igrali veoma kvalitetno, međutim prvih dvadesetak minuta smo bili totalno inferiorni na terenu", izjavio je Veselinović za Tanjug.

On se osvrnuo na sledeću utakmicu koja očekuje reprezentaciju Srbije protiv Slovenije u četvrtak od 15 časova u Minhenu.

TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ

"Imaju izvanrednog golmana Jana Oblaka, imaju izvanrednog napadača. Međutim, svi igrači su na osnovu jedne objedinjene ideje, ideje tima, kompaktnosti, izvanrednog zatvaranja bokova, agresivnosti, dobre tranzicije, pritiska i, rekao bih, da prenose energiju svog trenera. Imaju izvanrednog trenera Matjaža Keka i uvek je stara fraza, ekipa igra onako kako trenira i energija ekipe je odraz karaktera trenera", rekao je Veselinović.

Veselinović je istakao da reprezentacija Srbije ima šanse za plasman u narednu fazu takmičenja.

"Nadam se i navijam da će se sve završiti pozitivno, da će ego u reprezentaciji ostaviti po strani, da će interes biti na prvom mestu. Imamo šanse, rezultat utakmice Slovenija-Danska nam odgovara, možemo kao trećeplasirani da idemo dalje", zaključio je Veselinović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()