Vidić ponovo o srpskom fudbalu: "Nisam ni očekivao Piksijevu ostavku"

Bivši kapiten Mančester junajteda nije zadovoljan stanjem u domaćem fudbalu

12.09.2024. 11:30
  • Podeli:
Nemanja Vidić_Foto Mateja Stanisavljević ATAImages-63fca6feca66c.webp Foto: Mateja Stanisavljević / ATAImages

Legenardni fudbaler i naš bivši reprezentativac Nemanja Vidić stekao utisak da je selektor Dragan Stojković Piksi zadovoljan rezultatima reprezentacije Srbije.

Vidić je istakao u opšrinom intervjuu Radaru, da nije ni očekivao ostavku selektora, ali ni predsednika FSS Dragana Džajića.

"Slušajući Dragana Stojkovića posle Evropskog prvenstva, stekao sam utisak da je bio zadovoljan rezultatima, pa nisam ni očekivao ostavku, a za Džajića bi svaki komentar bio zaista suvišan. Ne bih dalje o tome, i ovo je dovoljno. Odgovornost delom snosimo mi koji radimo u fudbalu", rekao je Vidić i dodao:

" Ne upirem prst u bilo koga, već zagovaram da naš sistem što više približimo Zapadu, jer je fudbal industrija u kojoj se obrće veliki novac, pa ni u Srbiji ne bi trebalo da bude toliko opterećenje za državu kao što je danas i kao što će biti i sutra ako se ne napravi nova strategija razvoja. Da bi se to uradilo, mora se krenuti od početka, od baze, od školovanja novih generacija koje će te nove ideje, ako država jednog dana stane iza njih, sprovesti u delo".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()