Vidić o Terzićevom hvaljenju: Nemam problem kako vaspitava svoju decu, ali on poruke šalje i mojoj, našoj deci

Ljudi koji su bili u zatvoru vode dve najveće fudbalske organizacije u Srbiji, naglašava Vidić

30.11.2023. 13:47
  • Podeli:
Nemanja Vidić_Foto Mateja Stanisavljević ATAImages-63fca6feca66c.webp Foto: Mateja Stanisavljević / ATAImages

Nekadašnji kapiten Srbije i Mančester junajteda Nemanja Vidić , jedan od kandidata za predsednika FSS koji je povukao u finišu trke, pitao je javno da li bi trebalo i on danas da ide u zatvor da bi sutra obavljao neku funkciju u srpskom fudbalu.

"Kako to da Dragan Džajić, koji je bio u zatvoru i priznao da se bavio malverzacijama, i Zvezdan Terzić, koji nije dokazao nevinost, nego su procesi protiv njega zastareli, vode dve najveće organizacije u srpskom fudbalu - FSS i Zvezdu. To je pitanje koje bi svi trebalo da postavljamo", rekao je Nemanja Vidić u intervjuu za nedeljnik "NIN".

Vidić je rekao da je Terzić ponosan na to što je bio u zatvoru i priča da je tamo upoznao mnogo kvalitetnih ljudi.

"Ja nemam problem da Terzić tako vaspitava svoju decu. Ali on te poruke šalje mojoj, našoj deci. Da je u redu da idete u zatvor, da je to put da ojačate i dođete do uspeha", naveo je Vidić i istakao da Terzić ima izuzetno dobar status u društvu, vozi dobar automobil, ima skup sat, putuje i kreće se u "visokom" društvu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()