Vidić predstavio tim koji će voditi FSS ukoliko on postane predsednik

Očekuje se da će svoj tim danas predstaviti i Vidićev protivkandidat Dragan Džajić

27.02.2023. 13:52
  • Podeli:
Nemanja Vidić_Foto Mateja Stanisavljević ATAImages-63fca6feca66c.webp Foto: Mateja Stanisavljević / ATAImages

Kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nemanja Vidić predao je spisak ljudi koje planira da postavi na rukovodeća mesta u Savezu ukoliko pobedi na izborima zakazanim za 14. mart, prenose beogradski mediji. Vidić je u petak zvanično predao kandidaturu za predsednika FSS. 

"Vidić je predložio četiri potpredsednika FSS. Jedan je od njih osnivač i prvi čovek kompanije Nordeus Branko Milutinović. On bi svojim iskustvom najviše pomogao u organizacionim pitanjima FSS. Na listi kandidata za potpredsednika su i bivši srpski fudbalski sudija Milorad Mažić, predsednik Izvršnog odbora RBA banke Petar Jovanović i nekadašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin", prenosi Mocartsport. 

Vidić planira da, ako pobedi na izborima za predsednika FSS, u Izvršni odbor kooptira bivše reprezentativce Milana Jovanovića i Danka Lazovića, trenera Branka Babića, profesora Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu Veroljuba Dugalića. 

U Izvršni odbor FSS bi ušli i prvi čovek Metalca iz Gornjeg Milanovca Dragoljub Vukadinović, reprezentativka Srbije i članica Bajerna Jovana Damnjanović, kao i doktor Vladimir Dugalić, koji je načelnik Klinike za digestivnu hirurgiju KBC Srbija. 

"Predstavnik sudija u IO FSS bio bi nekadašnji arbitar sa FIFA značkom Dragomir Stanković, amaterski fudbal predstavljao bi Rade Todorović, koji je predsednik kluba Kiker iz Kraljeva, a region Zapadne Srbije Ivan Karapetrović iz Užica", dodaje Mocartsport. 

Kandidaturu za predsednika FSS predao je ranije i počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić. Očekuje se da u toku dana Džajić predstavi svoj tim koji će rukovoditi FSS-om ako on bude izabran za predsednika. 

Izborna Skupština FS S zakazana je za 14. mart u Staroj Pazovi. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()