Vijeri: Da je Vlahović u Interu davao bi 25 golova po sezoni

Lukau, Martinez i Džeko nemaju mira pred golom, tumači probleme svog bivšeg kluba čuveni Bobo

10.04.2023. 08:31
  • Podeli:
Bobo Vijeri-6433adf7423ba.webp Foto: Profimedia

Čuveni italijanski fudbaler Kristijano Vijeri je u, svojoj, emisiji "Bobo TV" komentarisao igru Intera, koji se trenutno nalazi na petom mestu u Seriji A sa 23 boda manje od prvoplasiranog Napolija. Popularni Bobo je imao zanimljivu konstataciju

"Inter stvara šanse. Da Dušan Vlahović igra za Inter svake sezone bi postizao po 25 golova. Romelu Lukaku je bio ubitačan sa Antonijom Konteom na klupi. Ako pronađe tu formu sledeće sezone će da postigne između 25 i 30 golova", rekao je Vijeri. 

Inter je poslednju pobedu u Seriji A ostvario petog marta protiv Lećea (2:0). Navijači Intera smatraju da je Lukaku jedan od glavnih krivaca za lošu igru svog tima.

"Lukaku nije smiren pred golom. Govorim to kao napadač. Važno je da Lukaku ima šanse da postiže golove. Da ima jednu, to bi me onda brinulo. Mora da bude na 100 odsto, jer kada je na vrhunskom nivou onda ga je nemoguće čuvati. Mislim da Lukaku nema mira, baš kao što ga nemaju Edin Džeko i Lautaro Martinez", zaključio je Vijeri, koji je igrao za Inter od 1999. do 2005. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()