"Visoka" podrška na Marakani: Janis Sferopulos i košarkaši došli da podrže Zvezdu protiv Benfike

Izabranici Vladana Milojevića igraju prvi meč u Ligi šampiona ove sezone

Autor: Web UNA Srbija
19.09.2024. 18:41
  • Podeli:
janis sferopulos, marakana, fk crvena zvezda benfika, liga šampiona - 19 sept 2024 - foto UNA-66ec5308a9fae.webp Foto: UNA

Fudbaleri Crvene zvezde večeras biju svoju prvu bitku u Ligi šampiona protiv Benfike. Delije su, prema očekivanju, pohrlile na Marakanu, ali podršku će ove večeri izabranici Vladana Milojevića imati i od košarkaške sekcije Sportskog društva.

Naime, na stadion "Rajko Mitić" došli su i trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos i njegovi puleni, koji će tako eto, pre svoje evroligaške premijere, učestvovati - sada kao navijači - u najjačem fudbalskom takmičenju Starog kontinenta.

Zvezda se po četvrti put u poslednjih osam godina plasirala u elitno takmičenje, a večeras debituje u novom formatu Lige šampiona protiv slavnog lisabonskog kluba.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()