Vladimir Ivić postao trener u ruskoj Premijer ligi

Ovim transferom Srbija je dobila još jednog sportskog radnika u ruskom fudbalskom prvenstvu

04.01.2023. 13:01
  • Podeli:
Vladimir Ivic-63b56a428e720.webp Foto: Profimedia

Vladimir Ivić (45) novi je trener fudbalskog kluba Krasnodar, objavio je ruski klub. Nekadašnji fudbalera, danas aktivni trener, potpisao je dvogodišnji ugovor sa ruskom ekipom i sa sobom poveo saradnike Miloša Veselinovića i Sinišu Gogića, kao i trenera golmana Hristosa Kelpekisa.

Ovim transferom Srbija je dobila još jednog sportskog radnika u ruskoj Premijer ligi. Pre Ivića u Rusiju je otišao Slaviša Jokanović koji je na klupi Dinama iz Moskve

Ivić će po sezoni zarađivati 1,5 milion evra, a njegov bivši klub Makabi iz Tel Aviva, koji je obavio da je ugovor sa trenerom raskinut "po hitnom postupku" dobiće odštetu od 500.000 evra.

Do promene na mestu trenera u Krasnodaru došlo je pošto je uprava odlučila da se rastane sa prethodnim trenerom Aleksandrom Storožjukom, koji je tim vodio 10 meseci.

Krasnodar posle 17 kola Premijer lige ima 25 poena i zauzima osmo mesto. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()