Vlahović: Dišemo kao jedan i to sigurno svi vide

Došli smo u Oslo sa ciljem da pobedimo zato što nam je samo ta opcija ''igrala'', kaže napadač Srbije

28.09.2022. 08:32
  • Podeli:
srbija_svedska - reuters-1664050820570.webp Foto: Reuters

Reprezentativci Srbije su srećni posle pobede protiv Norveške u Oslu (2:0) i zadovoljni što su ostvarili cilj - završili su Ligu nacija na prvom mestu u grupi i obezbedili mesto u višem rangu - A diviziji. 

Ono što sve raduje jeste atmosfera u timu koji sa kapitenskom trakom predvodi Dušan Tadić. Dobra energija se oseća među tim momcima i ona ih "vozi" kroz sve izazove. 

Da je tako potvrdio je posle trijumfa i Dušan Vlahović, strelac prvog gola protiv Norvežana.

"Dišemo kao jedan. Sa tribina i na TV ekranima se vidi zajedništvo. Napravili smo jedan veoma kvalitetan tim u kom se međusobno pomažemo i dopunjujemo. Imamo glad za pobedama. Mislim da se to vidi i da nije slučajno što ostvarujemo ovakve rezultate. Nismo imali nikakvu sumnju. Došli smo sa namerom da pobedimo zato što nam je samo pobeda ''igrala'' za ostvarenje cilja. Rezultat je kruna svega, odigrali smo odličnu utakmicu", izjavio je Vlahović za RTS.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()