Vlahović dva puta odbio reprezentaciju: Oglasio se selektor Stojković

Srbiju očekuju mečevi u Ligi nacija protiv Španije i Švajcarske

06.10.2024. 12:30
  • Podeli:
dušan vlahović, 20 jun 2024 - profimedia-0883507409-66cf2c756b59e.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Dušan Vlahović potvrdio je još jendom da je u sjajnoj formi. Naime, on je postigao dva gola protiv nemačkog Lajpicga u meču drugog kola Lige šampiona.

 Njegove izvanredne partije u poslednje vreme neće biti prenete u reprezentaciju Srbije, jer golgeter po drugi put uzastopno nema na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za oktobarske utakmice u Ligi nacija protiv Švajcarske i Španije.

Selektor "orlova" dao je intervjuu za italijanski list "Gazeta delo Sport" i objasnio zbog čega Vlahović nema u državnom timu ni ovoga puta.

"U septembru je tražio da bude isključen iz reprezentacije jer je imao porodičnih problema, a pre 10 dana, kada smo razgovarali, rekao mi je da ih još nije rešio i da je pauza jedini put. Tako da je najbolja odluka bila da ga ne zovem ni ovog puta. Odlučili smo zajedno. Ko ne veruje neka pita Dušana. Slično se desilo i sa Aleksandrom Mitrovićem prošli put. Čekam Vlahovića za novembarske mečeve protiv Švajcarske i Danske", rekao je Stojković, koji je pohvalio igre Juventusove "devetke".

"Razgovarao sam sa Vlahovićem u četvrtak, dan posle pobede Juventusa u Lajpcigu. Dao sam mu komplimente, pa smo se i malo našalili. Rekao sam Dušanu ‘ok, prvi gol je tvoj, a u drugom si pogrešio prilikom šuta’. Znam Dušanovu snagu i talenat. Srećan sam što ga vidim srećnog jer se vratio postizanju pogodaka. To je odlična vest za njega, za Juve i za moju Srbiju".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()