Vlahović i dalje van terena: Alegrija brine povreda srpskog asa

Srpski as preskočio finiš Serije A kako bi sanirao povredu prepona i učestvovao na Mundijalu u Kataru.

26.12.2022. 20:00
  • Podeli:
dusan vlahovic-profimedia-1663929121343.webp Foto: Profimedia

Juventus se uveliko priprema za nastavak sezone u Seriji A i koliko god dobro stanje Pola Pogbe, Anhela Di Marije donosi osmeh na licu trenera Masimilijana Alegrija, toliko ga brine misterija povrede Dušana Vlahovića.

Srpski as preskočio finiš Serije A kako bi sanirao povredu prepona i učestvovao na Mundijalu u Kataru. Kada se činilo da je problem rešen, a Vlahović protiv Bahreina pokazao da je spreman, usledili su novi problemi sa istom povredom zbog koje je tokom SP više sedeo na klupi nego igrao u dresu Srbije.

Po povratku sa Mundijala, najskuplji igrač Evrope u zimskom prelaznom roku 2022. godine se ponovo žalio na povredu prepona, a prema pisanju italijanskih medija, ona se reflektovala na neke druge povrede zbog kojih je Dušan i dalje na personalizovanim tenizima i terapijama, van takmičarske ekipe.

Kada će se oporaviti i dalje je misterija, pišu Italijani. Pol Pogba je počeo da trenira sa grupom, Federiko Kjeza je fit, ali je izvesno da Vlahović neće igrati 4. januara 2023. u 16. kolu protiv Kremonezea. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()