"Vlahović ima nevidljivog protivnika koji ga blokira"

Ne daje golove jer mu saigrači ne pomažu dovoljno, ali je za to i sam kriv, čak i pre alibija sa preponama, kaže novinar Kalčomerkata

16.12.2022. 10:15
  • Podeli:
Dušan Vlahović-638b2a5a2643f.webp Foto: AP Photo/Martin Meissner/Tanjug

Reputacija Dušana Vlahovića se još nije popravila. Fudbaleru Juventusa i reprezentativcu Srbije ova jesen mu ne ide na ruku jer se suočava sa povredama, ali i sa kritikama. Posle trač partije tokom Svetskog prvenstva u Kataru i povrede u kojima se našao ovih dana je na tapetu italijanskih medija. Sada je po srpskom golgeteru na sraman način opleo i čuveni sportski italijanski medij - "Kalčomerkato".

"Alibi se zove pubalgija (vrsta kile). To je nevidljivi protivnik koji je blokirao Dušana Vlahovića pred kraj 2022. godine i postoji rizik da će ga još više blokirati na startu 2023. pošto trenira odvojeno od saigrača Juventusa i propustiće meč sa Arsenalom. Jak alibi, svakako, ali nije dovoljan da objasni njegovu prvu godinu u Juventusu s obzirom na to da je 28. januara 2022. godine na svoj 22. rođendan plaćen 70.000.000 evra", piše sa dozom ironije u tekstu poznatog sportskog medija Kalčomerkato.

Novinar koji je napisao komentar na temu Dušana Vlahovića navodi da srpski golgeter nije pokazao da je doprineo kvalitetu Juventusa i da ne pravi razliku na terenu, što se od njega očekivalo.

"Ne daje golove jer mu saigrači ne pomažu dovoljno, ali je za to i sam kriv, čak i pre ovog alibija sa preponama. Istina je da je pre Svetskog prvenstva dao šest golova, od čega jedan iz penala, ali je takođe tačno da Vlahović za godinu dana nije napravio razliku i nije pokazao da je dodao neku vrednost Juventusu. Svetsko prvenstvo je moglo da ga preporodi, ali nije pomoglo ni njemu ni Juventusu jer je Vlahović igrao samo 79 minuta, a Srbija je eliminisana. Sada napadač mora da gleda napred jer njegov alibi sa preponama ne može još dugo da traje. Juventusu je neophodan najbolji Vlahović, onaj koga su kupili od Fjorentine pre godinu dana. Ako se to ne desi moraćemo da priznamo da je Juventus pogrešio kada ga je platio 70.000.000 evra - napisao je italijanski novinar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()