Vlahović nastavio da rešeta mreže: Srbin strelac jedinog gola za Juventus u remiju protiv Empolija

Srpski reprezentativac ukupno je do sada postigao 12 golova u sezoni

27.01.2024. 20:26
  • Podeli:
dušan vlahović, fk juvnetus - 27 jan 2024 - foto profimedia-65b558d274d4f.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Juventusa remizirali su večeras protiv Empolija 1:1 (0:0) u 22. kolu italijanske Serije A.

Jedini gol za Staru damu postigao je srpski reprezentativac Dušan Vlahović u 50. minutu.

Njemu je ovo peti pogodak na poslednja tri meča, ukupno je postigao 12 u sezoni, ali nedovoljno za pobedu jer je Tomazo Baldanci izjednačio u 70. minutu.

Juventus je od 18. minuta imao 10 fudbalera posle isključenja Arkadijuša Milika zbog neopreznog starta.

Filip Kostić odigrao je 78 minuta za Juventus, koji i dalje vodi na tabeli sa 53 boda, dva više od Intera, ali i dve utakmice više.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()