Vlahović se oprostio od Alegrija: Pomogli ste mi da postanem muškarac

Ovim potezom demantovao sve spekulacije o lošem odnosu sa Italijanom

19.05.2024. 23:15
  • Podeli:
Dušan Vlahović-65df06316c2fc.webp Foto: Marco Alpozzi/LaPresse via AP/Tanjug

Italijanski stručnjak Masimilijano Alegri ove sezone sa Juventusom je izborio plasman u Ligu šampiona, jer je prvenstvo Italije završio među prvih pet ekipa, dok je kao šlag na tortu bilo osvajanje Kupa Italije.

"Stara dama" je u finalu na stadionu Olimpiko slavila protiv Atalante sa 1:0, a jedini gol je postigao srpski fudbaler Dušan Vlahović.

Srbin se povodom odlaska Alegrija sa mesta trenera na svom Instagram profilu oglasio, gde se zahvalio Italijanu za sve što je uradio za njega u Torinu.

"Bitno je znati kako da se kaže hvala onima koji su vas dočekali kao dečaka i pomogli vam da postanete muškarac. Hvala na svemu Mister", pisalo je u objavi Dušana Vlahovića.

Podsećanja radi, mediji su često pisali o tome da srpski fudbaler nije u dobrim odnosima sa Alegrijem, ali ovom emotivnom objavom je demantovao te navode.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()