Vlahović stigao Ronalda, trener ga izveo iz igre

Napadač Fiorentine upisao je svoj 33 gol u kalendarskoj godini i izjednačio se sa Portugalcem

19.12.2021. 19:39
  • Podeli:
dusan-vlahovic-reuters.jpg Foto: Reuters

Dušan Vlahović je postigao gol protiv Sasuola, 33. u kalendarskoj godini, i na listi najefikasnijih golgetera Serije A izjednačio se sa Kristijanom Ronaldom. 

Trener Fiorentine Vinćenco Italijano je imao neočekivanu reakciju nekoliko minuta pre kraja meča, dok je utakmica bila u egalu 2:2 - izveo je Vlahovića iz igre i izazvao nezadovoljstvo kod igrača. 

Napadač nije krio to što mu nije pravo zbog odluke trenera.

A kako i ne bi kada bi Dušan još jednim golom prestigao Portugalca i bio najbolji igrač Serije A u kalendarskoj godini. 

 

 

 

Posle utakmice trener Fiorenitne je obrazložio svoj gest u 88. minutu. 

"Ostalo je još nekoliko minuta do kraja i morali smo da budemo oprezni. Sasuolo je uveo ofanzivce Žeremija Bogu i Gregorija Defrela. Morao sam da napravim izmenu, imali smo igrača manje. Takvu sam odluku doneo. U Italiji u 99,9% slučajeva ko dobije crveni karton, na kraju izgubi utakmicu", rekao je Italijano.

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()