Vlahović dobija konkurenciju: Dejvid na korak od Juventusa?

Sve je izvesniji dolazak novog napadača

21.09.2024. 17:20
  • Podeli:
vlahović juventus lš-66e9ceca30946.webp Foto: REUTERS

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović nema adekvatnu zamenu u Juventusu.

Zbog toga su u Torinu odlučili da pojačaju konkurenciju srpskom napadaču.

Kako piše Kalčomerkato, uprava Stare dame planira da u svoje redove dovede Džonatana Dejvida. Kanađaninu ističe ugovor na kraju sezone, pa italijanski velikan želi da ga na zimu pazari za 14.000.000 evra.

Ranije se spekulisalo da bi napadač Lila mogao da promeni sredinu, a izgleda da će u januaru konačno doći do toga, a Doge neće zaraditi koliko su planirale.

Ove sezone je Dejvid odigrao devet utakmica u svim takmičenjima i postigao tri gola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()