Vlasnici Intera iz Majamija prave Mesiju idealno okruženje: Spremni da dovedu mnoge

Neki su realne želje, neki nemoguće

03.07.2023. 11:40
  • Podeli:
Lionel Mesi-647dd9f5a362b.webp Foto: AP Photo/Michel Euler/Tanjug

Vlasnik Inter Majamija Džordž Mas otkrio je da klub planira da dovede nekoliko igrača s kojima je Leo Mesi igrao u Barseloni. Slavni Argentinac karijeru će nastaviti u tom klubu, a kako bi se on što bolje osećao i kako bi klub postao konkurentniji, plan je okružiti ga igračima s kojima se dobro poznaje.

Bivši kapiten Barselone Serhio Buskets već je u Majamiju, a Mas je potvrdio i pregovore s Žordijem Albom. Kapiten španske reprezentacije napustio je Barselonu nakon isteka ugovora i mogao bi da se preseli u Majami, gde pokušavaju da dovedu i Luisa Suareza.

On je poslednji ugovor imao u Gremiju i trebalo je tamo da ostane još jednu sezonu. Međutim, zbog problema s povredom iz kluba su potvrdili da će Urugvajac otići, a brazilski mediji pisali su da će u penziju. Kako bi se u klubu osigurali, uz raskid ugovora stavljena je i klauzula prema kojoj Suarez mora da plati kaznu bude li se reaktivirao u nekom drugom klubu.

"Neophodno je okružiti Mesija igračima koji mogu igrati na njegovom nivou", istaknuo je Mas govoreći o mogućim transferima, a postoji šansa da jedan od njih bude i Anhel Di Marija, Argentinac kog povezuju sa Benfikom.

"Razgovarali smo i s njim", potvrdio je Mas, mada nije siguran hoće li se taj posao realizovati.

S dolaskom u Inter Majami povezuje se i Serhio Ramos, a na mesto trenera došao je Žerardo Martino, stručnjak koji je Mesija vodio i u Barseloni i u reprezentaciji Argentine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()