Vodena bujica nije zaobišla ni Humsku: Poplavljen stadion Partizana

Nevreme pogodilo i JNA

02.07.2024. 15:45
  • Podeli:
stadion partizan ljutice bogdana fk parzizan-6512991cc1138.webp Foto: FK Partizan

Ogromna kiša je sinoć pogodila Beograd, a polavljen je i stadion Partizana.

Naime, voda je preplavila tzv tunel odakle igrači izlaze na teren, da bi se potom prelila i u samu unutrašnjost stadiona, gde se slivala niz stepenice sve do izlaza koji je namenjen igračima posle završenog meča, vidi se u Instagram objavi pbg.news.

Prvi meč na stadionu Partizana će tek biti na programu krajem jula meseca, kada će crno-beli dočekati ekipu Dinama iz Kijeva.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()