Vojna radna etika: Bahar ne odmara ni onda kada ima slobodan dan

Gde god se pojavi i šta god uradi, novi trener Zvezde privlači veliku pažnju

08.08.2023. 18:54
  • Podeli:
Barak Bahar_Profimedia-64240627cacd0.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde odlično su startovali sa novim trenerom Barakom Baharom (43), pošto su u prva dva kola prvenstva Srbije zabeležili dve ubedljive pobede.

Prvo su deklasirali Vojvodinu sa 5:0, a potom i kruševački Napredak sa 4:0, čime su potvrdili da su s razlogom prvi favoriti u domaćem šampionatu.

Gde god se pojavi i šta god uradi, novi trener Zvezde Barak Bahar privlači veliku pažnju. 

Nedavno je jedan izraelski novinar otkrio neke detalje iz njegovog života, kao i to da sjajni stručnjak ima vrlo jak i izražen karakter, zbog kojeg od igrača zahteva maksimum u svakom momentu. 

Takođe, primetno je da od igrača zahteva gvozdenu disciplinu i maltene vojnu radnu etiku, a izgleda da od tih principa ne odstupa ni u privatnom životu.

Mladi stručnjak je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa Ade Ciganlije, gde zajedno sa pomoćnikom Gajom Zarfatijem vozi bicikl. 

Dakle, Barak ne odmara ni onda kada ima slobodan dan, već ga koristi za rekreaciju i fizičku aktivnost.

Foto: Instagram/Printscreen/@barakbachar

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()