Voždovac našao trenera u zadnji čas: Najmlađi šef struke stigao na Krov

Pred sam početak prolećnog dela Superlige Srbije otišao je Marko Savić

05.02.2024. 19:17
  • Podeli:
Nikola Mitić-65c11df182e09.webp Foto: FK Voždovac

Nikola Mitić (32) novi je trener fudbalera Voždovca, saopšteno je na sajtu kluba iz Superlige Srbije.

"Radujem se ovom izazovu. Činjenica da sam postao najmlađi trener u Superligi je s jedne strane za ponos, ali sa sobom nosi i veliku odgovornost prema kolegama, da dokažemo i pokažemo da mi u Srbiji imamo kvalitetan kadar. Zahvalan sam što sam dobio priliku da budem glavni trener u ovakvom klubu, u jednom organizovanom sistemu i nastavićemo da radimo i stremimo ka istim ciljevima koje smo na početku sezone postavili", rekao je Mitić za klupski sajt.

Mitić je u ovom trenutku najmlađi trener u Superligi Srbije.

On će na klupi beogradskog kluba debitovati u subotu na gostovanju Crvenoj zvezdi, a na mestu šefa struke popularnih Zmajeva zamenio je Marka Savića koji je smenjen pre nekoliko dana. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()