'Vrata Marakane će ti uvek biti otvorena': Zvezda se oprostila od Mijatovića kao ni od koga do sada

Originalan oproštaj od talentovanog fubalera

19.02.2024. 19:15
  • Podeli:
Jovan MIjatović-657f2055a56cd.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda je napravila skori transfer, jedan od najvećih u poslednje vreme, prodali su Jovana Mijatovića u Njujork siti.

Na društvenim mrežama su napravili svojevrstan oproštaj od talentovanog mladog fudbalera.

Fudbaleri koji su ponikli u našem klubu ostavljaju poseban trag u srcima navijača i na pravi način pokazuju ljubav prema Crvenoj zvezdi. Jedan od njih je i Jovan Mijatović koji će nakon 10 godina napustiti Crvenu zvezdu, ali će ostati u srcima zvezdaša, jer smo uz Zvezdinu decu do kraja života.

Mijatović je u naš klub stigao 2014. godine kao devetogodišnjak i prošao kompletnu Omladinsku školu. Seniorski dres je nosio na 45 utakmica i 12 puta zatresao mrežu rivala.

Iako je izuzetno mlad, pokazao je kako se bori za Zvezdin grb i stvarao je muke mnogim protivnicima kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni. Njegova posvećenost, strast i neizmerna predanost crveno-belom dresu ostavili su neizbrisiv trag u srcima svih koji prate Crvenu zvezdu.

Jovan nije samo fudbaler - on je oličenje snova i ambicija svakog mladog igrača koji sanja o tome da zaigra za Crvenu zvezdu. Osvojio je duplu krunu, igrao Ligu šampiona i postigao ono o čemu maštaju Zvezdina deca sa našim klubom.

Bekame, hvala na svemu i srećno u nastavku karijere. Vrata Marakane će ti uvek biti otvorena, a crveno-bela porodica će uvek biti tu za tebe. Čekamo te!", stoji u Instagram objavi kluba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()