Vreme je za odlazak: Matić napustio Ren

Sa porodicom i koferima uslikan na železničkoj stanici

10.01.2024. 16:15
  • Podeli:
Nemanja Matić1-656f10a8ad1e9.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Nemanja Matić danima je u centru vodećih tema prelaznog roka. Iskusni srpski vezista letos je stigao u Ren, ali, nedavno je navodno zatražio raskid ugovora.

On je danima čekao na odluku rukovodstva kluba da mu dozvole da ode, a jutros je čak uslikan na gradskoj železničkoj stanici.

Matić je, u društvu porodice i sa spakovanim koferima boravio na stanici, a fotografije su ubrzo osvanule na društvenim mrežama, sa jasnom porukom - vreme je za odlazak.

Naime, od početka "krize" sa Renom spekuliše se u medijima da će naredna adresa biti jedan od Olimpika - Lion ili Marsej. Navodno je Lion već slao ponude, ali je Ren pronalazio način da ih odbije, a nije isključeno da će se srpski vezista povući, ukoliko do dogovora ne bude došlo.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()