Vreme je za osmo kolo Superlige: Zvezda dočekuje Napredak, Partizan gostuje OFK Beogradu

 Crvena zvezda je prva na tabeli sa 16 bodova iz šest utakmica

13.09.2024. 10:15
  • Podeli:
zvezda-668c3617d4b11.webp Foto: X/FK Crvena zvezda

Utakmicama osmog kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije.

Prvi meč osmog kola odigraće se večeras, Spartak Subotica će od 19 časova dočekati IMT.

U subotu od 18 časova ekipa Vojvodine će ugostiti Železničar iz Pančeva. Fudbaleri Crvene zvezde će od 20 časova dočekati Napredak, a u isto vreme ekipa Mladosti će u Lučanima ugostiti Radnički iz Kragujevca.

Novi Pazar će u nedelju od 17 sati igrati kod kuće protiv Čukaričkog. Fudbaleri OFK Beograda će od 19 časova u Zaječaru igrati protiv Partizana, dok će u isto vreme Tekstilac u Bačkoj Palanci dočekati TSC.

Jedistvo Ub će u ponedeljak od 20 sati na svom terenu igrati sa Radničkim iz Niša.

 Crvena zvezda je prva na tabeli SLS sa 16 bodova iz šest utakmica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()