Cilj je Evropa: Fudbaleri Čukaričkog počeli pripreme za novu sezonu

Nova sezona, novi ciljevi

17.06.2024. 20:16
  • Podeli:
cukaricki ivica veselinov-66707d558d75b.webp Foto: FK Čukarički/Ivica Veselinov

Fudbalski klub Čukarički počeo je danas sa pripremama za novu sezonu.

Trener Čukaričkog Goran Stanić izvršio je danas prozivku, na kojoj se pojavilo 28 igrača i to: 

Filip Samurović, Lazar Kaličanin, Nikola Mirković, Nemanja Tošić, Miladin Stevanović, Viktor Rogan, Miloš Cvetković, Vukašin Jovanović, Vojin Serafimović, Luka Subotić, Nikola Stanković, Guzman Koruho, Stefan Kovač, Sambu Sisoko, Mitar Ergelaš, Marko Docić, Igor Miladinović, Bojica Nikčević, Nemanja Milojević, Uroš Miladinović, Đorđe Ivanović, Slobodan Tedić, kao i omladinci: Lazar Stojanović, Veljko Mirosavić, Andrej Subotić, Stefan Mitrović, Luka Đorđević i Marko Arsović.

Sportski direktor kluba Vladimir Matijašević izjavio je da je cilj kluba da naredne sezone izbori plasman u evropska kup takmičenja.

"Sledeće godine nama je ponovo isti cilj, mada će biti još teže jer samo četiri kluba igraju Evropu. Cilj je isti, da li ćemo ga ispuniti, to ćemo videti. Nije realno da se borimo za titulu. Crvena zvezda i Partizan su favoriti. Tu je i Vojvodina koja se ozbiljno pojačava, kao i TSC. Mi nismo među kandidatima za prvo mesto", rekao je Matijašević, prenosi zvanični sajt kluba.

On je govorio o interesovanju drugih klubova za igrače Čukaričkog Mihajla Cvetkovića i Igora Miladinovića.

"Cvetković je trenutno na moru. Nije još došao. Što se tiče Crvene zvezde to je trenutno na čekanju. Cvetković trenutno odmara, ne želimo da ga uznemiravamo. Kad dođe onda ćemo razgovarati. Za njega osim Zvezde ima dosta priče iz Evrope i Amerike. Što se tiče Miladinovića, mislim da će napustiti klub ovog leta. To je za njegovo dobro, ali i za naše", dodao je Matijašević.

Cvetković je igrao za Srbiju na EP za kadete.

"Veću ponudu smo dobili za njega pre Evropskog prvenstva. Čak i da ne ode sad biće u januaru transfer, mada ne žurimo. On je mlad, nema još ni 18 godina. Želja Cvetkovića je da ostane u Čukaričkom. Nećemo sputavati njegovu želju. Što se tiče pozajmice u Crvenu zvezdu, ta opcija ne postoji", istakao je Matijašević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()