Vreme za novo poglavlje: Milan Lazarević zvanično pojačao Partizan

On je ponikao na stadionu Karađorđe gde je prošao sve mlađe kategorije

15.07.2024. 16:30
  • Podeli:
milan lazarevic Dusan MilenkovicATAImages-669530ff208b4.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Srpski fudbaler Milan Lazarević prešao je iz Vojvodine u Partizan, saopštio je danas novosadski klub.

Kako je saopšteno na sajtu Vojvodine, 27-godišnji Lazarević je sa čelnicima "crno-belih" potpisao ugovor na tri godine.

Na sajtu Vojvodine ističe se da je Lazarević ponikao na stadionu Karađorđe gde je prošao sve mlađe kategorije, ali je išao i na pozajmicu u Proleter sa Slane bare tokom sezone 2016/17. 

Prvi put Vojvodinu je napustio u zimu 2020. godine, kad je prešao u Rad, a kasnije je nastupao i za letonsku Lijepaju. U redove "stare dame" vratio se u zimu 2022. upravo iz letonskog kluba, a kad se sve sabere, dres "lala" nosio je na 120 utakmica, dao je tri gola i upisao 11 asistencija.

 "Fudbalski klub Vojvodina zahvaljuje se Milanu Lazareviću na dugogodišnjoj saradnji i želi mu sreće i uspeha u nastavku karijere", zaključuje se u klupskoj objavi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()